۱ مهر ۱۳۹۴، ۹:۵۹

فرماندار گرگان خبرداد:

اعتبار ۳۰۰ میلیون تومانی برای حل مشکلات تپه سوگله

اعتبار ۳۰۰ میلیون تومانی برای حل مشکلات تپه سوگله

گرگان- فرماندار گرگان از اعتبار اولیه ۳۰۰ میلیون تومانی برای حل مشکلات تپه سوگله خبر داد و گفت: مشکل این منطقه تنها فضولات انسانی است که باید هر چه زودتر تدبیر شود.

یحیی خاکی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: دفع فضولات انسانی باعث آسیب جدی به محیط زیست بخصوص سفره های آب زیرزمینی گردیده و احشامی که در اینجا تغذیه می کنند باعث انتشار آلودگی و بیماری در جامعه می شوند که باید به سرعت این موضوع حل شود.

فرماندار گرگان گفت: باتوجه به ظرفیت های محیط زیست و منابع طبیعی، این قابلیت در منطقه وجود دارد که  این تپه به عنوان یک منطقه گردشگری و تفرجگاهی برای همشهریان، توریست ها و گردشگران تبدیل شود و از طرفی با توجه به اینکه ما متولی سلامت مردم شهرستان هستیم این مکان باید به نوعی تدبیر شود.

وی افزود: در این زمینه اخطارهایی به شهرداری داده شده است و از سوی استانداری و دستگاه های ذیربط برای حل این موضوع اعتباراتی اساسی باید دیده شود.

اعتیاد اولین آسیب شهرستان گرگان است

خاکی افزود: اعتیاد اولین آسیب شهرستان است، سرقت، کودکان کار، زنان بی سرپرست، خودکشی، خودسوزی و طلاق هم از دیگر آسیب های مهم شهرستان هستند.

فرماندار گرگان با بیان این که حاشیه ۱۲ گانه شهر گرگان پراز آسیب است و همیشه هم برخوردهای قهری جواب مطلوب نمی دهد، اظهار کرد: مناطقی مانند قلعه محمود، جوادیه، بخشی از اوزینه و قزاق محله نومل از محله های پر آسیب ما هستند و متاسفانه این مناطق از نظر فقر هم سرآمد و از حداقل امکانات رفاهی برخوردارند.

وی با بیان این که رویکرد ما در این مناطق اصلاحی است، گفت: این مناطق از نظر عمرانی، فرهنگی، اجتماعی و خدماتی نیازمند توجه ویژه هستند و مادامی که از امکاناتی چون خانه فرهنگ، کتابخانه، پارک و مجتمع های علمی و فرهنگی بی بهره باشند نمی توان انتظار معجزه از آنان داشت.

خاکی با اشاره به این که مناطق گرگان با هم فرقی ندارد و مساوی هستند، گفت: اولین فعالیت را برای اصلاح این مناطق آغاز کرده ایم، در گام اول دو منطقه قزاق محله نومل و قلعه محمود انتخاب و طرح عملیاتی آن نیز تدوین شده است.

وی بیان کرد: برای شروع طرح از نیروی انتظامی و نیروهای امنیتی کمک گرفته ایم. مقابله با توزیع کنندگان مواد مخدر در این محلات، مقابله با مصرف کنندگان و استقرار این افراد در کمپ های مخصوص از جمله اقدامات ما بوده است.

فرماندار گرگان در ادامه با بیان این که سه  کمپ ماده (۱۶) مخصوص ترک اعتیاد اجباری در گرگان وجود دارد که هر کمپ بین ۲۰ تا ۶۰ نفر ظرفیت دارد، گفت: باید دستگاه های خدمات رسان مانند هلال احمر، بنیاد مسکن، مسکن و شهرسازی، سازمان تبلیغات، شورای شهر، شهرداری و ارشاد و غیره در این مساله به فرمانداری کمک کنند و طرح های جدیدی برای کاهش این آسیب ها تعریف شود.

وی افزود: در زمینه اقتصادی در شهرستان فقر و بیکاری و درآمد کم شهروندان بسیار محسوس است و در یک نگاه این جامعه نیازمند آموزش و مهارت افزایی است که این موضوع هم در اولویت برنامه های فرمانداری است.

خاکی گفت: رویکرد ما در شهرستان اجتماعی است و در رویکرد اجتماعی کارها و برنامه های ما حول دو محور شناخت آسیب ها و اولویت بندی آن ها و نوع واکنش و مقابله با آن قرار دارد. رویکرد دوم ما توسعه مشارکت های اجتماعی است که همه فعالیت ها اعم از فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی و سیاسی باید در راستای توسعه مشارکت های اجتماعی باشد و آحاد مردم در آن دخیل باشند.

کد خبر 2922455

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha